Home » Archive for 15 Shtator, 2018

“TROPOJA” – GAZETA MË E RE E SHTYPIT SHQIPTAR

Shtypit shqiptar i shtohet dhe një gazetë e re, gazeta “Tropoja” (print), numri i parë i saj, i shtatorit 2018. Kjo gazetë është një nga Botimet “TROPOJA”, e cila, në aktivitetin e saj të licensuar, do të ketë dhe Portalin “Tropoja”, etj. Gazeta ka 24 faqe, 4 me ngjyra, etj. dhe do të jetë botim i përmuajshëm.   Në këtë numër të gazetës... 

Korrigjimi i kufijve e fshin Kosovën nga Kushtetuta e Serbisë

Nënshkrimi i një dokumenti juridikisht obligues me Kosovën, për Serbinë do të nënkuptonte edhe ndryshimin e Kushtetutës së saj, vlerësojnë njohës të zhvillimeve politike dhe ekspertë të çështjeve juridike. Pavarësisht nga kjo, në Qeverinë e Serbisë, në Zyrën për Kosovën të kësaj qeverie e as në Kuvendin e Serbisë, nuk ka informacione se dikush po merret me këtë çështje. Ministria... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch