Home » Archive for 28 Shtator, 2018

Unioni Artistik i Kombit Shqiptar ju ban thirrje shqiptarëve të Maqedonisë: Votoni për Maqedoninë Europiane, në NATO dhe BE

Nga Azgan HAKLAJ – president i Unionit Artistik të Kombit Shqiptar 30 shtatori është një ngjarje madhore për Maqedoninë por në mënyrë të veçantë për shqiptarët që banojnë aty, por dhe për historinë e Kombit Shqiptar, për vet peshën që ka vota e shqiptarëve tani në këtë Referendum, ndryshe nga ai i viteve 91. Shqiptarët kësaj rradhe do të përcaktojnë rezultatin dhe se... 

Thaçi takohet me presidentin zviceran, Alain Berset

Thaçi ka përshëndetur presidentin zviceran për mbështetjen që shteti i tij u ka dhënë banorëve të Kosovës në periudhën gjatë luftës dhe pavarësisë si dhe në periudhën e ndërtimit të shtetit. “Diaspora e madhe në Zvicër është ura lidhëse dhe garancion permanent për bashkëpunimin tonë,” tha Thaçi. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga ministri i jashtëm... 

Pacolli merr mbështetje nga shteti afrikan për anëtarësimin e Kosovës në Interpol

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli ka marrë mbështetje nga ana e Kryediplomatit të shtetit afrikan Burkina Faso-s, Alpha Barry për anëtarësimin e Kosovës në Organizata Ndërkombëtare, respektivisht në Interpol dhe Frankofoni. “Ministri Barry, pjesë e një Qeverie të re, kërkoi informacione prej meje për ecurinë e dialogut dhe më garantoi se mbështetja e... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch