Home » Archive for Tetor 1st, 2018

“Le Monde”: Çfarë mund të presin shqiptarët pas dështimit të referendumit

“Po”-ja për marrëveshjen e arritur në qershor me Greqinë dukshëm ka peshuar më shumë, por me një pjesëmarrje shumë të ulët prej 36.11 për qind. Fitorja ndoshta nuk është deri në momentin e shpalljes “historike”, por çelësi është atje: Marrëveshja mbi “emrin e përmbyllur” në qershor midis Maqedonisë dhe fqinjit të saj grek ka kaluar bllokun pengues të referendumit,... 

Kryeministri Ramush Haradinaj thotë se kufijtë e Kosovës nuk do të ndryshojnë

Ai tha se nuk do të ulet ne një tavolinë ku do të flitej për shkëmbim territoresh. “I besoj Kosovës së 17 shkurtit, kufijve të saj. Nuk pranoj askush me hapë për diskutim për çfarëdo integriteti të kufijve. Nuk do ta ketë askush përkrahjen time për ndryshim kufijsh’, tha Haradinaj në T7. “Nuk ka logjikë që Kosova të hapë për diskutim kufijtë e 17 shkurtit’, shton ai. Ndërkohë... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch