Home » Archive for Tetor 8th, 2018

Thaçi – Do ta nënshkruaj marrëveshjen për korrigjimin e kufirit, duke përfshirë bashkimin e Luginës së Preshevës me Kosovën

Presidenti Thaçi ka thënë se e nënshkruan marrëveshjen për korrigjimin e kufirit, duke përfshirë bashkimin e Luginës së Preshevës me Kosovën, në momentin që është i bindur se është në interesin e shtetit të Kosovës dhe që SHBA-ja, BE-ja dhe NATO-ja japin garanci se Serbia do ta njohë Republikën e Kosovës. Ai ka thënë se Kosovës i duhet me tepër se politika populiste dhe... 

“ORA E MADHE LETRARE PËR SKËNDERBEUN”

Veprimtaria organizohet në kuadrin e 550 Vjetorit të vdekjes së Skënderbeut, në “Vitin e Skënderbeut” dhe të Simpoziumit Ndërkombëtar Kulturoro-Letrar “Skënderbeu në Kulturën Europiane”, që mbahet në  Prizren – Kosovë, më 8-10 tetor 2018. Gjatë këtyre ditëve do të organizohet “Ora e Madhe Letrare për Skënderbeun” në Tiranë (Shqipëri) dhe në Prishtinë (Kosovë)... 

Gjykata e Apelit vërteton pafajësinë e Grupit të Dobrosinit!

Gjykata e Apelit, në Prishtinë, në lëndën PAKR.nr.151/2018, të dhënë më datën 24.09.2018, mori Aktgjykim, që refuzon si të pabazuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, të përfaqësuar nga prokurorja e EULEX-it Najgerzo Valeria Bolici, duke vërtetuar Aktgjykimin e Gjykatës Themelore të Gjilanit, në lëndër PKR.nr.110/16 të datës 06.12.2017. Rasti i Dobrosinit,... 

Hashim Thaçi – Kam pritur nga Haradinaj të jetë më i përgjegjshëm

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, duke komentuar deklaratat e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, se çështja e korrigjimit të kufijve ka vdekur, ka thënë se ka pritur nga Haradinaj të jetë më i përgjegjshëm, pasi një kryeministër serioz nuk flet çdo ditë për luftëra. Presidenti Thaçi në një konferencë për media tha se dialogu nuk ka vdekur, madje është në një... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch