Home » Archive for 3 Nëntor, 2018

Shqiptarët e Kosovës Lindore nesër votojnë për Këshillin Nacional

Mbi 36 mijë shqiptarë të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, nesër do të votojnë për herë të tretë për Këshill Nacional të Shqiptarëve të Kosovës Lindore. Në këto zgjedhje marrin pjesë gjashtë lista zgjedhore ku pesë prej tyre e përbëjnë partitë politike dhe një listë nga shoqëria civile. Sipas ligjit mbi pakicat nacionale në Serbi, ky këshill merret kryesisht me të... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch