Home » Archive for 6 Nëntor, 2018

Artan Murati: Mesazhet e kancelarit austriak ishin të qarta

Hulumtuesi i lartë i Institutit Demokratik të Kosovës (KDI), Artan Murati, e ka komentuar vizitën e kancelarit austriak, Sebastian Kurz, në Kosovë duke thënë se mesazhet e tij ishin të qarta. Murati ka theksuar se pas deklarimeve të kancelarit Kurz se disa shtete ende kanë skepticizëm për liberalizimin e vizave, institucionet e Kosovës dhe drejtuesit e tyre duhet a duhet t’ua përmirësojmë... 

Kurz në Kosovë: Mbështes përpjekjet e dy presidentëve dhe lus të gjithë qytetarët e Kosovës që këto përpjekje t’i mbështesin

Austria do të mbështesë çfarëdo marrëveshje që arrihet në mes Kosovës dhe Serbisë, edhe nëse aty përfshihen shkëmbimi i territorit apo korrigjimi i kufirit. Kështu ka deklaruar kancelari austriak Sebastian Kurz, gjatë vizitës që ka pasur sot me presidentin e Kosovës Hashim Thaçi. Kancelari austriak ka thënë se askush nuk do të jetë kundër nëse një marrëveshje arrihet në... 

Njëzet e shtatë vite në mësimdhënie të gjuhës amtare

Për kontributin e dhënë në procesin edukativo- arsimor dhe për aktivitetin e madh të zhvilluar në dobi të çështjes kombëtare, Osman Ahmetxhekaj është shpërblye me shumë mirënjohje e falënderimesh si  nga Ministria e Arsimit dhe ajo e Diasporës të Republikës së Kosovës, nga asosacione të ndryshme shqiptare si dhe nga organet suedeze Nga  XHAVIT ÇITAKU I pajisur me kulturë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch