Home » Archive for 9 Nëntor, 2018

Demokracia është një teori e vullnetit

Ali Hertica Pothuajse të gjithë njerëzit kanë dashur të janë në një demokraci dhe ne kemi thënë se t ë qenur në demokracia është sistemi më i mirë politik per qytetarin dhe Kosoven. Sigurisht çdo gjë është relative dhe në qoftë se ne krahasoim një demokraci me një diktaturë do të jetë një demokraci ku mund të jenë  e dëmshme dhe e kufizuar me vullnetin te lirë dhe... 

Analistët kosovarë janë skeptikë që bisedimet do të sjellin ndonjë marrëveshje

Vazhdimi i dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësimin e BE-së, nuk pos shihet si proces me epilog të kënaqshëm për të dy vendet. Madje analistët kosovarë janë skeptikë se këto bisedime do të sjellin ndonjë marrëveshje, sidomos pasi Beogradi po vazhdon ta kushtëzojë Prishtinën për çështjet ekonomike.  Read More »
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch