Home » Archive for 27 Nëntor, 2018

Në qytetin e Gjenevës përmes veprimtarive të shumta shënohet dita e flamurit kombëtar

Në qytetin e Gjenevës së Zvicrës, aty ku valëviten flamujt e kombeve të cilët simbolizojnë demokracinë dhe gërshetimin e kulturave botërore, aty ku numër i konsiderueshëm i bashkëvendësve tanë, mërgimtarë, studentë, punëtorë, si dhe personalitete të ndryshme politike e kulturore të cilët ndodhen në këtë qytet e më gjerë, festohet dita e flamurit dhe ditëlindja e shtetit... 

U promovua libri i parë historik për rezistencën e armatosur për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, “Kryengritja Çlirimtare në Kosovë Lindore gjatë viteve 1999-2001”

Më  21 nëntor në Sallën e Bibliotekës Kombëtare ‘Pjetër Bogdani” në Prishtinë, është bërë promovimi i librit të historianit, Ma.sc. Valon Jashari, “Kryengritja Çlirimtare në Kosovë Lindore gjatë viteve 1999-2001” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë). Është libri i parë për këtë periudhë historike, që në tërësi shtjellon kryengritjen çlirimtare në Preshevë, Bujanoc... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch