Home » Archive for 4 Janar, 2019

K atandisjet preshevare gjatë vitit 2018 dhe sfidat për vitin 2019

Shkruan: Nehat HyseniViti 2018 në komunën e Preshevës filloi pa konsolidim të pushtetit lokal, meqë nuk kishte përfunduar raundi i dytë i zgjedhjeve të 24 dhjetorit 2017, që do të mbahej më 14 janar 2018.Realisht, prishja e legjislaturës së vjetër të KK të Preshevës u shkaktua nga obstrukcionet këmbëngulëse të PDSH-së dhe kryetarit të saj, Ragmi Mustafës, që nuk pajtohej... 

Aktiviteti i frytshëm shkencor,atdhetar dhe botues i Shoqatës “Trojet e Arbrit“ për vitin 2018

Organizatat,institucionet,partitë dhe shoqatat serioze në botën perëndimore e demokratike shpeshherë e bëjnë një analizë të punës vjetore për vitin që e lënë pas.Është shumë e natyrshme se një punë të tillë e bën edhe Shoqata e Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit” për t’i njoftuar antarët, simpatizantët si dhe mbarë opinionin gjithshqiptarë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch