Home » Archive for 16 Janar, 2019

SKËNDER PERPEPAJ, SHEMBULLI I SUKSESIT, NJERËZILLEKUT DHE SHQIPTARIZMËS

Nga  prof. dr. Lush SUSAJ Shqipëria është zhvilluar falë shqiptarizmës së familjeve tradicionale nga ku janë lindur, rritur dhe edukuar bijë dhe bija të mbushura me dashuri dhe respekt për Shqipërinë dhe Shqiptarët. Djemtë dhe vajzat e këtyre familjeve orëmëdha, pavarësisht ku kanë emigruar dhe punuar, asnjëherë nuk e kanë ulur vëmendjen e tyre ndaj fateve të njerëzve... 

Reagon kryetari i APN-së dhe i Komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi

Pas largimit të këshilltares Fetanete Mehmeti nga Alternativa për Ndryshime, me çrast pushteti lokal në Preshevë ka humbur shumicën qeverisëse, ka reaguar kryetari i APN-së dhe i komunës Shqiprim Arifi:„Të nderuar qytetarë të Komunës së Preshevës, të nderuar Zonja dhe Zotërinj,Sot nga sekretariati i Kuvendit Komunal në Preshevë jemi njoftuar për pranimin e një shkrese se... 

Preshevë: Nga APN e Shqiprim Arifit largohet një këshilltare e Kuvendit Komunal

Nga burimet brenda Kuvendit Komunal të Preshevës është kuptuar se, kryetarit të Kuvendit Komunal të Preshevës, z. Sami Salihu iu është dorzuar deklarata me shkrim nga këshilltarja e APN-së, Fetanete Mehmeti e cila e njofton kryetarin e Kuvendit Komunal që tash e tutje nuk është më këshilltare e APN-së por si këshilltare e pavarur. Arsyet e këtij hapi të sajë janë të numruara... 

SHBA-TË NUK NDRYSHOJNË QËNDRIMIN PËR TAKSËN

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, ka njoftuar se pozicioni amerikan nuk ka ndryshuar në lidhje me taksen, duke pohuar se SHBA-të në vazhdimësi kanë kërkuar nga udhëheqësit kosovarë ta pezullojnë menjëherë taksen për produktet serbe dhe ato të Bosnje e Hercegovinës. “Pozicioni ynë mbi taksen nuk ka ndryshuar. SHBA-të në vazhdimësi kanë kërkuar... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch