Home » Archive for 29 Janar, 2019

BASHA THËRRRET VETERANËT E QËNDRESËS NË EMËR TË LIRISË

Nga AZGAN HAKLAJ* Unioni Artistik i Kombit Shqiptar i shndërruar tashmë në parlament shpirtëror të trashëgimisë kulturore dhe patriotike të Kombit Shqiptar, i vetëdijshëm për momentin historik që kalon sot mbarë bota shqiptare, duke ndjek me vëmendje zhvillimet politike dhe proçeset integruese, të cilat vendosin fatin e shqiptarëve në Ballkan dhe Europë, shpreh mbështetjen... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch