Home » Archive for 30 Janar, 2019

Duhet çmontuar Regjimi korruptivonarkoshtet

Nga Skënder Sadri KAPITI Nuk është e vështirë për ta konstatuar këtë realitet të kalimit të Shqipërisë nga regjimi ateisto-komunist në një regjim korruptivo-narkotik. Shqipërisë ia dhe epitetin shtetëror shtetit shqiptar ideologjia socialkomuniste, të  një Republike ideologjike komunisto-socialiste , pra  të  Shqipërisë Socialiste, si një fener “ndriuçes” në... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch