Home » Archive for Mars 16th, 2019

“Teorema” e Skënder Kapitit: “Nëqoftëse liria politike dhe drejtësia janë të drejta të krimit dhe të korrupsionit, atëhere shteti funksionon si shtet kriminal”

                                                                                                                                Vertetim Vertetimin... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch