Home » Archive for 19 Mars, 2019

BASHKËPUNIMI KULTUROR NË NIVEL RAJONAL E MË GJËRË

/Tirana dhe Prishtina duhet ta ndihmojne kulturen  në viset shqiptare/ “Dhuna dhe egërsia i fshehin kulturat në shkurë të helmuara. Por, kultura është dritë që, edhe kur të duket e fshehur, nuk asgjësohet dhe shpejt ose vonë, del dhe vezullon në një trevë kulturë të zhvilluar me fisnikëri të vërtetë…” Nermin Vlora Falaski/f.12/ Kur bëhet fjalë për bashkëpunimin... 

BUJA: NJË KONFERENCË PËR KOSOVËN SI RAMBOUILLET, E RREZIKSHME

Ramë Buja, ish-anëtar i Delegacionit të Kosovës në Rambouillet, ka thënë se do të ishte e rrezikshme mër Kosovën nëse do të organizohej një konferencë për Kosovën siç ka qenë ajo e Rambouillet. Buja ka qenë mysafir në “Studio e hapur” te RTK 3, ku ka kujtuar pjesëmarrjen në konferencë. “Asnjë favor nuk mund të sjellë për Kosovën një konferencë si ajo e... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress