Home » Archive for 2 Prill, 2019

Gazeta “KOSOVA SOT”- “Zëri i lirisë” dhe “roja e demokracisë”

Nga Skënder Sadri KAPITI Historia njerëzore ëshë luftë dhe përpjekje e pandërprerë për lirinë. Liria kombëtare, fjala dhe mendimi i lirë, liria politike , liria ekonomike dhe te drejtat kombetare, qytetare , shteterore dhe njerëzore vijne dhe sigurohen në një shtetkomb të lirë dhe demokratik.Përparimit  dhe emancipimit të lirisë i ka paraprirë gfjithmonë liria e... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch