Home » Archive for 5 Prill, 2019

Hashim Thaçi: Dialogu është mënyra e vetme për të ecur përpara, përndryshe do të ngelim peng i së kaluarës dhe çmimin do ta paguajnë gjenerata e ardhshme

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka theksuar se nuk është lehtë për armiqtë e dikurshëm të flasin me njëri – tjetrin, por “komunikimi dhe dialogu janë mënyra e vetme për të ecur përpara, mënyra e vetme për të arritur paqe, përndryshe do të ngelim peng i së kaluarës dhe çmimin do ta paguajnë gjenerata e ardhshme”. Ai me ftesë të Institutit Mbretëror për Marrëdhënie... 

Komuna e Bujanocit shpall konkursin për financimin e mediave

Në bazë të nenit 15,17,18 dhe 19. të Ligjit mbi informimin publik dhe medieve (“G. zyrtare e RS”, nr. 83/14, 58/2015 dhe 12/2016-interpretimi autentik), nenit 95-97 të Rregullores mbi rregullat për ndarjen e ndihmës shtetërore (“ G.Zyrtare e RS” nr. 13/10, 100/11, 91/12, 37/13, 97/13 dhe 119/14), nenit 4.dhe 18.alineja 3. Rregullores mbi bashkëfinancimin e projekteve për realizimin... 

Bujanoc: Arrestohen tre persona me dyshimin se kanë kryer vjedhje

Pjestarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, kanë në arrestuar S.I. (1997), F.I. (1992) dhe Xh. S. (1992) nga Bujanoci, për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale të vjedhjes së rëndë.Dyshohet se gjatë muajit mars, këta persona kanë shfrytëzuar mungesën e pronarit, dhe kanë hyrë në një shtëpi në Bujanoc, de kanë vjedhur biçikleta, tepihë, abazhurë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch