Home » Archive for 12 Prill, 2019

Memoria dhe historia kombëtare e ka shënuar dhe shënjtëruar Luftën e UÇK-së

Nga Skënder Sadri KAPITI  UÇK është frymëzimi, madhështia dhe krenaria më e madhe kombëtare shqiptare. Askush mos ta mendojë dhe as të mos e mashtrojë veten se do të mund të manipulojë dhe as ta korruptojë memorien historike për Luftën e Lavdishme dhe Heroike të UÇK-së. Asnjë armik i jashtëm dhe as  i brëndshëm, asnjë “gjykatë”, asnjë dashakeqës... 

Lufta e njerëzisë me djallëzinë

Nue Oroshi Lufta e njerëzisë me djallëzinë Dielli me ngrohtësinë e tij rrezaton dhe ngrohë shpirtërat dhe trupat e mërdhirë të cilët në ecje e sipër ballafaqohen, përplasën e luftojnë me ngricat,acarin dhe të ftohurin e madh  që herë-herë kërcasin edhe dhëmbët e ju dridhet lekura. Lufta e Diellit për të mos e harruar qiellin ballafaqohet shpeshherë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch