Home » Archive for Prill 19th, 2019

Valon Murati: Gjithë qytetarët Maqedonas duhet ta votojnë Blerim Rekën

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati i ka dhënë mbështetje kandidatit shqiptar për president të Maqedonisë së Veriut, Blerim Reka. “Shqiptarët dhe gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut duhet ta votojnë Blerim Rekën për president”, thuhet në thirrjen e Muratit. Postimi i Murtait në Facebook: Shqiptarët dhe gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut duhet...