Home » Archive for 20 Prill, 2019

KDNJ mbanë tryezën mbi përdorimin zyrtar të gjuhës, shkrimit dhe simboleve krahas kapitullit XXIII dhe XIV

Këshilli për të Drejtat e Njeriut (KDNJ) ka mbajtur sot tryezën : “Përdorimi zyrtar i gjuhës, shkrimit dhe simboleve – harmonizimi me kapitullin XXIII dhe XIV të Marrëveshjes për bashkimin e Serbisë me BE-në “. Pjesëmarrës në tryezë ishin drejtues të Këshillt Kombëtar Shqiptar, pushtetit lokal, përfaqësues të Trupit Kordinues, OSBE-së, mediave etj.Fillimi i tryezës... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch