Home » Archive for 23 Prill, 2019

Në Shqipëri dhe në Kosovë duhet çmontuar sistemi politik i korrupsionit

Nga Skënder Sadri KAPITI Në Shqipërinë paskomuniste u instalua regjimi i korrupsionit, nje regjim antimoral dhe antidemokratik, por shumë hipokrit dhe djallëzor. Kjo sepse: regjimi falsodemokratik paskomunist ishte dhe vazhdon te jetë një regjim antipublik dhe antikombëtar maskuar me maskën mashtruese demokratike,  antikomuniste dhe pseudopatriotike. Po kështu edhe... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch