Home » Archive for 15 Maj, 2019

Ta votojmë Adnan Dibranin për deputet në Parlamentin Evropian

Ky politikan i ri shqiptar dy herë radhazi u zgjodh deputet i Parlamentit suedez dhe për punën e mirë të  bërë në këtë organ më të lartë ligjvënës, komuniteti shqiptar ka fjalë miradije Nga XHAVIT ÇITAKU Në Suedinë e largët jetojnë diku rreth 50 mijë shqiptarë. Sipas të dhënave të institucioneve shtetërore suedeze, por edhe të shoqatave dhe formave tjera... 

Valon Murati: Korigjimi zgjidhë përfundimisht çështjen shqiptaro-serbe

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, tha se LB-ja për shumë vitet ka kërkuar që të ketë reciprocitet dhe të shkojë deri në ridefinim të kufijve në mënyrë që të zgjidhet përfundimisht çështja shqiptaro-serbe. Sipas tij përmes një marrëveshje të re, Kosova do të krijojë hapësirë për të ndryshuar edhe kushtetutën e saj.  “Në këtë kushtetutë kanë... 

Fisnik Halimi: Njerëzit në Kosovë përkrahin shkëmbimin e territoreve

Analisti politik Fisnik Halimi, tha se ka pasur përdorim të shtrembëruar të termeve rreth korrigjimit të kufirit. Sipas tij njerëzit në Kosovë, përkrahin shkëmbimet e territoret. “Ne kemi bëjmë me këto territore që njëherë janë shkëmbyer”, tha ai në emisionin “STRIKE”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK3). Sipas tij komunat janë shkëmbyer në atë kohë në... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress