Home » Archive for 16 Maj, 2019

Një Reportazh për një Konferencë

Drita Halimi-Statovci: Konferenca Shkencore : Veshja shqiptare e Medvegjës dhe viseve tjera, 02.05.2019, Preshevë-Medvegjë-Sijarinë. Konferencës Shkencore  me temën bosht Veshja shqiptare e Medvegjës dhe viseve tjera, që u mbajt më 02.05.2019, në Medvegjë, përkatësisht në Banjë të Sijarinës. Veshja popullore dhe veshja në përgjithësi përfaqëson një universalitet gjithnjerëzor,... 

Parlamenti i Kosovës voton rezolutën për gjenocidin serb në Kosovë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar një rezolutë për rezolutën e gjenocidit serb të kryer gjatë luftës në Kosovë. Rezoluta u votua me votat e 79 deputetëve. Po ashtu Kuvendi votoi me 77 vota  edhe për rezolutën për krijimin e këndin së kurajës. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mirëpritur miratimin e Rezolutës së Kuvendit të Kosovës, e cila... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress