Home » Archive for 25 Maj, 2019

Bruksel: Shqiptarët ua kanë mësyrë edhe zgjedhjeve federale dhe parlamentare evropiane

Në Bruksel, shqiptarët përveç zgjedhjeve lokale, ua kanë mësyrë edhe zgjedhjeve federale dhe parlamentare evropiane. Në zgjedhjet e 26 qershorit, në garë për dy nivelet e tjera janë edhe pesë kandidatë, të cilët po ashtu kanë kërkuar votat e diasporës shqiptare në këtë shtet. ZGJEDHJET NË BELGJIKËZGJEDHJET NË BELGJIKËVetëm në Bruksel 10 shqiptarë garojnë... 

170 kandidatë shqiptarë në zgjedhjet e majit në Itali

Në zgjedhjet lokale dhe ato evropiane të 26 majit që do të mbahen në Itali po marrin pjesë edhe mbi 170 kandidatë me origjinë shqiptare, një rekord i ri për mërgatën në këtë vend.E vetmja kandidate me origjinë shqiptare në zgjedhjet evropiane në Itali është Gerarta Ballo, që garon në zonën e Jugut, ku përfshihen: Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Molise, Puglia.Albania... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress