Home » Archive for 29 Maj, 2019

Politika mund të përdoret për të shpjeguar politika të papërgjegjëshëme

Mr.Ali Hertica Politika mund të përdoret për të shpjeguar politikën dhe performanca të arritura të përgjegjëshëme. Sipas teorisë së menaxhimit politik dhe administrativ, rezultatet nuk mund të ndahen nga proceset politike dhe llogaridhënies veç e veç. Prandaj, qeveria duhet të shpjegoj se si rezultatet janë arritur të përgjegjëshëme para qytetarëve të Kosovës,që... 

BESNIK MUSTAFAJ – ISH MINISTËR I JASHTËM I SHQIPËRISË, DO TË JETË FOLËSI KRYESOR NË PROMOVIMIN E VEPRËS TË AMBASADORIT LAUKA

Vepra ma e re e ambasadorit, dr. Islam Lauka: “Kosova e kërcenuar nga gjarpri i shtëpisë”, me 31 maj 2019, ditën e premte, ora 12.30, do të promovohet në Tiranë, në sallën “Classic” (250 vendshe) të Hotel Tirana International. Folës kryesor do të jetë z. Besnik Mustafaj-ish ministër i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë (2005-’07), Presidenti aktual... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress