Home » Archive for 25 Qershor, 2019

Asani: Shoqata e Shkrimtarëve “Papa Klementi XI Albani” në Suedi është Institucion

Foto nga e majta: Skënder Asani dhe Hysen Ibrahimi Prishtinë, 24 qershor 2019 Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi, nënshkroi të hënën në Prishtinë një marrëveshje bashkëpunimi me Institutin për Trashëgimi Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Maqedoni. Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch