Home » Archive for 26 Qershor, 2019

Shqipëria, sot është në një boshllëk historik dhe demokratik

Nga Skënder KAPITI Bëhen apo nuk bëhen votime me 30 Qershor 2019, kjo datë është dita e betejës për demokracinë. Kjo sepse Shqipëria sot  ka hyrë në një boshllëk, në një vakum historik dhe demokratik. Sot është një gjëndje e rëndë krize, më e madhja që nga koha e hyrjes së pluralizmit politik në Shqipëri. Gjëndja ka precipiuar kundër demokracisë, kundër... 

Meta flet për “aktorë të jashtëm” që duan konflikt në Shqipëri

Njësoj si në deklaratën e bërë pas dekretit për shfuqizimin e 30 qershorit si datë për zgjedhjet lokale, Meta ka folur sërish për ‘aktorë të huaj’ që kontribuojnë për skenarin e paligjshmërisë dhe konfliktit në Shqipëri. “Çdo veprim drejt rrugës së paligjshmërisë dhe të konfliktit, e nxjerr Shqipërinë nga perspektiva e saj europiane e njëkohësisht të gjithë... 

Të hënën seancë e jashtëzakonshme për Luginën e Preshevës

Të hënën do të thirret seancë e jashtëzakonshme për të diskutuar për kërkesat e përfaqësuesve të Luginës së Preshevës dhe për nxjerrjen e një rezolute për të ndihmuar banorët e kësaj ane. Kështu është vendosur në Komisionin për Arsim, në takimin që kanë mbajtur me anëtarët e Komisionit për Administratë Publikë, pas vizitës që i kanë bërë Luginës së... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch