Home » Archive for 27 Qershor, 2019

Pas vendimit të kushtetueses, anëtarët e PSD-së largohen nga delegacioni i Kosovës

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës duke e shpallur jokushtetues Ekipin Negociator të Kosovës për bisedime me Serbinë, PSD-ja parti pjesëmarrëse në këtë delegacion ka marr vendim që të largohet dhe pushojnë së shërbyeri në këtë delegacion. Përmes një konference të jashtëzakonshme për media, nënkryetari i partisë, Visar Ymeri tha se me anë të këtij... 

Gjykata Kushtetuese e Kosovës: Ekipi negociator në kundërshtim me kushtetutën

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës ka vendosur në rastin KO43/19, parashtruar nga: Albulena Haxhiu, Driton Selmanaj dhe tridhjetë  deputetë të tjerë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, në seancën shqyrtuese të mbajtur më 13 qershor 2019.  Objekt i çështjes së kërkesës së parashtruar ishte vlerësimi i kushtetutshmërisë së neneve 1, 2, 4, 10 (paragrafi... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch