Home » Archive for 4 Gusht, 2019

GENCI NIMANBEGU, NËNKRYETAR I KUVENDIT NË MALIN E ZI, NDEROHET ME ÇMIMIN E MADH “DARDANIA”

Nga Ramiz LUSHAJ Pas “Takimit të Tiranës” (4 mars 2019) e ”Takimit të Gjakovës” (26 prill 2019), “Gazeta e Alpeve” organizoi edhe “Takimin në Plavë-Guci”, te Bar-restorant “Krojet” në Vuthaj, më 1 gusht 2019, ku merrnin pjesë gazetarë e publicistë, studiues, poetë e shkrimtarë, veprimtarë atdhetarë, politik e kulturor, personalitete të fushave të ndryshme shqiptare... 

HILMI GASHI I DRENICËS, NË GJERMANI, NDEROHET ME ÇMIMIN E LARTË “AHMET KRASNIQI”

Nga Rali LURA Pas “Takimit të Tiranës” (4 mars 2019) e ”Takimit të Gjakovës” (26 prill 2019), “Gazeta e Alpeve” organizoi edhe “Takimin në Plavë-Guci”, te Bar-restorant “Krojet” në Vuthaj, më 1 gusht 2019, ku merrnin pjesë gazetarë e publicistë, studiues, poetë e shkrimtarë, veprimtarë atdhetarë, politik e kulturor, personalitete të fushave të ndryshme shqiptare... 

Shpend Ahmeti një djalë harbut,Anton Çettës i thotë hup

Nue Oroshi Që nga data,7 Qershor 2014 kur shoqata “Trojet e Arbrit” dhe BISHZ-në Zvicërr organizuan një akademi shkencore në Solothurn të Zvicrrës ku ju kushtua jetës dhe veprës së profesor Anton Çettës dhe pas kësaj akademie shkencore të dy shoqatat dolën me propozimin e përbashket që Instituti Albanologjik në Prishtinë të merr emrin e professor Anton Çettës... 

KOSOVA ËSHTË SHTETI YNË, PJESË E JETËS SONË

Bahtir Hamza, author,artist. Bahtirhamza7@gmail.com Reagim. Thema : NË MOTON E SË VËRTETËS Shqiptarët që jetojshinë në Jugosllavi funksionuan nën komunizëm me UDB-në, dhe pas demonstratave të vitit 1968 ishin të njohur për në tri komponente .Për  Flamurin Kuq e Zi, Universitet dhe për ” Kosovën Republikë” !… HISTORIKISHT  NË ... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch