Home » Archive for 5 Janar, 2020

NËSE QYTETARËT E REPUBLIKËS SË KOSOVËS ME PREARDHJE SERBE MBËSHTESIN BEOGRADIN, A DUHET TË KENË ATA NËNSHTETËSI TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS?

Sot në portalin ”Blic” të Serbisë, Ministri për Punë të Jashtme i Qeverisë së Serbisë, Ivica Daqic, ka deklaruar dhe bërë pyetje: ”Nëse qytetarët e Serbisë me prejardhje malazeze mbështesin Podgoricën, a duhet të kenë ata nënshtetësi serbe”? Po shtrohet pyetja për z. Daqic: Nëse qytetarët e Republikës së Kosovës me prejardhje serbe mbështesin Beogradin, a duhet... 

Nëndega e APN-së në Raincë, fajson opozitën për mosrealizimin e një projekti

Preshevë: Nëndega e Alternativës për Ndryshime (APN) të fshatit Raincë përmes një reagimi ka njoftuar aktivistët dhe qytetarët e Raincës se pushteti lokal kishte në plan që gjatë vitit 2019 t’i rregulloj anësoret e shtratit të lumit, por se opozita përmes ankesave të njëpasnjëshme e ka penguar realizimin e këtij projekti. Ky është reagimi i nëndegës së APN-së... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch