Home » Archive for 8 Janar, 2020

Shteti serb: ENIC/NARIC nuk bën njohjen e diplomave të Universitetit “Hasan Prishtina” pasi që Kosova është pjesë integrale e Serbisë

Edhe pse Shqiptarët e Luginës së Preshevës ju gëzuan nënshkrimit të marrëveshjes së Brukselit në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë, ku një nga pikat e veçanta të kësaj marrëveshje ishte edhe njohja reciproke e diplomave universitare, por sa duket vështirësitë e të rinjve shqiptar nga Lugina e Preshevës që diplomuan në universitetet e Republikës... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch