Home » Archive for 25 Janar, 2020

Parlamenti dhe organet tjera të zgjedhura janë zemra rrahëse e demokracisë

Ali Hertica Njerëzit duhet të jenë në gjendje të besojnë në një qeveri cilësore. Njerëzit duhet të jenë në gjendje të besojnë se qeverisen nga njerëzit që ata kanë zgjedhur, bazuar në një debat për vlerat dhe idetë e këtyre njerëzve dhe partive të tyre. Një politikë e cilësisë bazohet në vota cilësore pas një debati cilësor. Parlamenti dhe organet e tjera... 

Të formohet Qeveria e Republikës së Kosovës

Mos harroni se jeni rritur me bukë e ujë të Tokës së Shqipëris Etnike.Mos harroni se në qfarë historie tragjike ka kaluar Kombi Shqiptarë në përgjithësi.E ju mos i bëni mendjemadh por të gjithë të bëhemi modest ashtu siq është edhe Shqiptari për nga natyra.Lëreni inatet personale e partiake se tjera parime nuk keni që nuk po bashkoheni,të gjithë në një formë apo formë tjetër... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch