Home » Archive for 26 Janar, 2020

FEDERATA E PAQES UNIVERSALE NË LONDËR VLERËSON PERSONALITETIN SHQIPTARO-BRITANIK SKENDËR PERPEPAJ ME TITULLIN “AMBASADOR I PAQES”

1.           Sot, në këto ditë të janarit 2020, në kryeqytetin britanik, në London, në shtetin ishullor euroatlantik të Mbretërisë së Bashkuar, Federata e Paqes Universale (FPU), në një ceremoni solemne e festive, vlerësoi e nderoi me titullin e lartë “Ambasador i Paqes” personalitetin e njohur shqiptaro-britanik, Skënder Perpepaj,... 

Qytetarët duan më shumë ndikim në përmbajtjen e procesit demokratik

Ali Hertica Shoqëria mund të mos jetë në gjendje të kontrollohet, por ajo mund të ndikohet masivisht duke u lidhur me të sipas logjikës së vet. Natyrisht, komunat me të vërtetë mund të pohojnë ndikimin e tyre në lojën publike të shoqërisë së rrjetit. Sidoqoftë, kjo kërkon që qeveritë të kuptojnë se proceset politike janë kryesisht pronë e vetë shoqërisë. Ndërhyrja... 

Në Kopenhagë të Danimarkës u përurua libri ”MISTERET E KOHËS”, roman, i autorës, Elhame Gjyrevci

Në Kopenhagë të Danimarkës, u përurua vepra e titulluar ”MISTERET E KOHËS”, roman, i autorës Elhame Gjyrevci, botues Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani, Suedi (SHSHASHS). Përveç delegacionit të SHSHASHS, si Hysen Ibrahimi, kryetar, Mona Juniku e Elhame Gjyrevci, nënkryetarë, Rrahman Rrahmani, Naim Latifi, Ali Gjyrevci e Adnan Jetullahu,... 

NJE KUSHTRIM NGA PRESHEVA

Pasha gjakun që më rrjedh në vena,edhe ne jemi bijtë e shqipes me dy krena.Pasha gjakun që më rrjedh në damar,edhe ne jemi si ju shqiptar.Pasha gjakun e kësaj trevës.jemi bijtë e Bujanocit, Medvegjes e Preshevës.Pasha gjakun e tokës shqiptare,ku flitet shqip jemi Shqipëri Natyrale. Nga Avdi Aliu  Read More »
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch