Home » Archive for 6 Shkurt, 2020

Politika e besimitë në demokracinë parlamentare

Ali Hertica Ditët në vijim mbizotërohen nga reflektimet e përgjithshme Politike, ku debatohen për këto plane të kësaj qeverie. Gjatë këtyre ditëve, koalicioni kishte një lajm të mirë për qytetarët Kosovarë . Pas viteve të krizës ekonomike dhe krimeve ordinere  , në të cilën duhej të bëheshin  ndryshimet , pothuajse shumica e Kosovarëve  kanë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress