Home » Archive for 26 Shkurt, 2020

Korridori Adriatik-Alpe

Neser, Ambasadori i Shqiperise ne Prishtine, ShTZ. Qemal Minxhozi do te prese ne Takim e Bisede nje Delegacion te Shoqates “Drini, Gjakove-Shkoder” – te kryesuar nga kryetari i saj, Halil Ahmeti, ku do te trajohet ceshtja e Rruges Ndekombetare Bregut te Drinit – Korridori Adriatik-Alpe.  Read More »

Gjuha dhe bindja e saktë politike në shoqërinë Kosovare

Ali Hertica Megjithëse liberalët mbrojnë më shpesh fjalimin politikisht korrekte dhe konservatorët tallen më shpesh, studiuesit zbuluan gjithashtu se nuk ka asgjë në thelb të pjesshme ndaj konceptit. Në fakt, konservatorët kanë po aq të ngjarë të ofendohen nga një gjuhë e pasaktë politikisht, kur përshkruan grupet për të cilat kujdesen, siç janë ungjillorët ose njerëzit... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress