Home » Archive for 28 Shkurt, 2020

Zgjerimi i demokracisë të kontribojë ndërmjet qeverisë dhe qytetarit

Ali Hertica Pozicioni im në këtë ese është që në demokracinë tonë përfaqësuese interesat e qytetarëve marrin vëmendje të pamjaftueshme dhe se marrëdhëniet midis qytetarit dhe qeverisë janë nën presion shtet. Probleme të shumta lindin në zbatim që janë shkaktuar nga vëmendja e tepërt për të loja politike dhe administrative e institucioneve dhe loja e pushtetit... 

Disa porosi dhe “këshilla” për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin

Nga Skënder Sadri KAPITI Është e vështirë, shumë e vështirë për politikanin që ai t’i shpëtojë mosdevijimit nga premtimet dhe morali politik. Ai duhet të përgjigjet sepse përgjegjësia e tij është direkte para popullit. Por kurrë nuk i lejohet politikanit dhe pushtetarit që nga egoizmi dhe verbëria për përfitime e për pushtet personal, për interesa të tij dhe të... 

NDRROI JETË KËNGTARJA VJOLLCA SUSAJ (PRELAJ), BASHKËSHORTJA E KOMPOZITORIT KOLË SUSAJ- MJESHTËR I MADH

Sot ka ndrrue jetë në Tiranë, në moshën 64 vjeçare, këngtarja e mirënjohur Vjollca Susaj (Prelaj), bashkëshortja e kompozitorit të shquar, Kolë Susaj – Mjeshtër i Madh. Këngtarja e mirënjohur e muzikës së lehtë dhe popullore, Vjollca Susaj (Prelaj), ka marrë pjesë në veprimtari lokale, kombëtare e ndërkombëtare të Ansamblit “Dardania” të Tropojës; në skena... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress