Home » Archive for 7 Mars, 2020

CA PERSHTYPJE MBI TAKIMIN E PRESIDENTIT TE KOSOVËS Z. HASHIM THAÇI ME KOMUNITETIN SHQIPTAR NË SHBA

LEONORA LAÇI Këto ditë ndoqa në rrjetet sociale një video ku shfaqet veprimtari shqiptaro-amerikan, publicisti z.Agim Aliçkaj, anëtar i keshillit të Vatrës dhe anëtar i Bordit Ekzekutiv të Ligës Qytetare shqiptaro-amerikane, i cili i bëri disa pyetje guximtare Presidentit të Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi. Z. Agim Aliçkaj ka qenë sëfundmi kritik ndaj qeverive të... 

Karakteristikat e demokracsë në shoqëri

Ali Hertica Ka një përfaqësim të popullit Një demokraci ka një përfaqësim të popullit, i cili zgjidhet drejtpërdrejt nga popullata. Kjo përfaqësi e popullit ka një emër të ndryshëm në çdo vend: Dhoma e Përfaqësuesve në Hollandë, Asambleja Kombëtare në Francë dhe Bundestag në Gjermani. Dhoma e Përfaqësuesve përfaqëson popullsinë, miraton ligje dhe kontrollon... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress