Home » Archive for 9 Mars, 2020

Roli i opozitës në sistemin demokratikë

Ali Hertica Në vendet demokratike, opozita numëron dhe gjykon në masa të caktuara për qevrinë . Sistemet demokratike funksionojnë me kontrollë të ekuilibruar. Ata gjithashtu mbështeten në transparencë, përgjthjësi dhe përgjegjësi,ku në demokracitë parlamentare, organi legjislativ është sigurimi i kontrolleve dhe ekuilibrave. Partitë e opozitës janë përbërës të pandashëm... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress