Home » Archive for 18 Mars, 2020

Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme të një shteti

Ali Hertica Ka shumë trazira sepse kabineti italian ka shpallur një gjendje të jashtëzakonshme për gjashtë muaj për shkak të Coronavirus-it të ri. Një gjendje e jashtëzakonshme ose ligji ushtarak është një ligj i jashtëzakonshëm, i lëshuar nga një zbulim publik nga një qeveri që shteti dhe ligji i tij normal përkohësisht pushojnë së zbatuari.Në një gjendje të jashtëzakonshme,... 

Flamujt kombëtar dhe shtetëror përkrah flamujëve të NATOS

Unioni Artistik i Kombit Shqiptar uron shqiptarët e Maqedonisë për gezimin e dyfishtë.Kujtesë.Votoni me 30 shtator për Maqedoninë Europiane, në Nato dhe BE.30 shtatori është një ngjarje  madhore për Maqedoninë por në menyrë të veçantë për shqiptarët që banojnë aty, por dhe për historinë e Kombit Shqiptar, për vetë peshën që ka vota e shqiptarëve tani në këtë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress