Home » Archive for 21 Mars, 2020

Shtetet e Bashkuara do të mbeten miku i Kosovës pavarësisht nga Presidenti Donald Trump

nga Shirley Cloyes DioGuardi Më 14 shkurt të vitit të kaluar, unë si Këshilltare për  Çështjet e Ballkanit në Lidhjen Qytetare Shqiptaro-Amerikane, kam botuar tekstin “Kosova duhet të qëndrojë në kurs” në portalet nëpër botë. Aty kam deklaruar se besoj që Shtetet e Bashkuara dhe Evropa i kanë kapërcyer kufijtë duke i bërë thirrje Kosovës që të shfuqizojë... 

Edhe dashuritë në kohë kolerash janë të vështira e lëre më ndarjet

Nue Oroshi Thënia se duhet ti lashë kohë kohës apo nuk duhet të marrësh veprime në  momentin kur e ke kokën e nxehur me një çështje që të ka shkaktuar ai tjetri pa numëruar se paku deri në dhjetë apo pa  pleqnuar me akullin e mendjës , të mirrën vendime për kundërvënje janë të dëmshme për një familje e mos të flasim për një shoqëri apo shtet.... 

AHMET KRASNIQI – NJERI I PAQES, I LUFTËS, I PËRJETËSISË

Nga:  Kolonel  Ahmet ALISHANI ish shef i Shtabit të Përgjithshëm të FARK-ut, Kosovë Kolonel Ahmet Krasniqi është lindur më 15 Janar 1948 në Zhilivodë të Vushtrrisë, Kosovë, në gjirin e familjes së patriotit Aziz Zhilivoda. Shkollen fillore e kreu në Zhilivod dhe Hade, ndërsa të mesmen në Prishtinë, pastaj regjistrohet në Akademinë Ushtarake të Ushtrisë... 

Koncepti utalitar i qytetarisë korrespondon me realitetin e liberalizmit ekonomi

Ali Hertica Që nga viti 1991, janë bërë përpjekje të vazhdueshme për të forcuar demokracinë,shumë masa janë marrë për këtë qëllim. Rruga që ka qenë deri tani kryesisht dëshiron të forcojë qytetarin individual drejt qeverisë. Në këtë mënyrë, është bërë kujdes për të siguruar që njerëzit nuk trajtohen në mënyrë arbitrare nga administrata dhe që ata të mund... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress