Home » Archive for 23 Mars, 2020

Evolucione në marrëdhëniet midis mediave dhe politikës

Ali Hertica Media ka nevojë për politikë,dhe politike, por kjo marrëdhënie është shumë e brishtë. Për të mos thënë,ekziston një marrëdhënie e vërtetë dashuri-urrejtje midis mediave dhe politikës. Në fund të fundit, politikanët shpesh kanë informacion thelbësor, informacion për të cilin ata kanë vetëm çelësin. Ata ende mund të fshehin kur është i përshtatshëm,... 

U PRÉ ORA!

Nga Gëzim KASUMAJ – Zvicër Në gegnishte thuhet për të mirë: “E ka orën e mirë”, kurse për të keq: E ka orën e preme”. Miq, në gjjithë këtë “katrahur” që ka përfshirë globin tonë, pra edhe ju që besoni se ka “Virus” e edhe ata që nuk besojnë se ka “Virus”, duhet të pranojmë se nga të gjitha të këqijat... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress