Home » Archive for 26 Mars, 2020

Preshevë: Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme nxjerr këto konkluzione

Në mbledhjen e mbajtur, Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme shyrtoi dhe analizoi situatën që po kalon Komuna e Preshevës si dhe analizoi se a po zbatohen konkluzionet që janë marrë në mbledhjet e kaluara. Shtabi komunal pas diskutimeve vendosi të nxjerr edhe konkluzione shtesë: 1. SHFUQIZOHET KONKLUZIONI NR.11 I SHTABIT KOMUNAL PËR S.J. I DATËS 18.3.2020. -IV-01-82-16/20... 

Kushdo që sugjeron të kufizojë lirinë e njerëzve të tjerë, akuzohet për oligark

Ali Hertica Së pari, njeriu fillon të “gëzohet në verën e pandryshuar të lirisë”. Njerëzit do të reagojnë alergjik ndaj regjentëve dhe ekspertëve, sepse udhëzimet dhe këshillat janë përjetuar si shirita të ngushtë. Qytetarët preken: “Dikush vetëm duhet të imponojë një detyrim mbi ta, dhe ata fillojnë të fermentojnë. Ata thjesht nuk mund ta durojnë... 

Me 82 vota për, Kuvendi i Kosovës votoi mocionin kundër Qeverisë Kurti

Me 82 vota për 32 kundër dhe vetëm një abstenim, deputetët e Kuvendit votuan mocionin e iniciuar nga LDK-ja, për rrëzimin e qeverisë së drejtuar nga Albin Kurti, pas vetëm 50 ditëve të jetës së saj. Në bazë të Kushtetutës, pas votimit të suksesshëm të mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë, Presidenti i Kosovës ka dy opsione para vetës se si të veprojë. Opsioni i... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress