Home » Archive for 3 Prill, 2020

Opinion: Procedura e ankesave për sektorin e arsimit

Ali Hertica Mungesa e mësuesve nuk ka qenë asnjëherë arsyeja për zhvillimin e mësimit në distancë. sigurisht një pjesë të teknologjisë të përfshirë, por në përgjithësi është mjaft në rregull në shkolla. Një lidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme në internet është një kërkesë dhe është më e mira nëse çdo  nxënsë  dhe student gjithashtu ka... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch