Home » Archive for 5 Prill, 2020

NJË LIBËR TEPËR I ASHPËR PËR MBRAPSHTITË AKTUALE NË TREVAT SHQIPTARE

Nga Prof. Fetah Bahtiri, recension Shpend Rukiqi: Krejt mbrapsht, 2019, botuar nga Meshari, Prishtinë Para pak kohësh arsimtari shumë i dalluar i matematikës në Suedi, Shpend Rukiqi, njëherit edhe anëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi, ku e ka dhënë edhe kontributin e tij të dalluar kur e ka kërkuar nevoja, doli para... 

Ndershmëria dhe devotshmëria e pushtetarëve të rinjë “në peshojë”!

Shkruan: Nehat Hyseni A u zhgënjyem me pushtetarët e rinjë?Sa jemi të kënaqur me Qeverinë Kurti “në detyrë” dhe me performansën e tyre shtetndërtuese në këtë kohë pandemie?Si po menaxhohet situata e emergjencës dhe e sfidave me shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme nga Serbia, në katër komunat e banuara me shumicë serbe në veri të Kosovës?Këto dhe shumë... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch