Home » Archive for 12 Prill, 2020

Liberalet e elitizmit të duhur për demokracinë

Ali Hertica Arsyetimi” liberal i elitizmit të duhur për demokracinë përfaqësuese gjen kufijtë e tij në faktin se ai parashikon një pjesëmarrje efektive politike të qytetarëve në kohën kur kërkohen votat e tyre Sidoqoftë, gjendja politike postmodern qëndron në një abstenim strukturor dhe indiferencë të popullsive të demokracive perëndimore, pasi në faktin se mbështetet... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch