Home » Archive for 18 Prill, 2020

Republika e Kosovës në udhëkryq, duke pritur “Shpëtimtarin”!

Shkruan: Nehat HyseniRepublika e Kosovës është goditur nga pandemia e coronavirusit, që ka shkaktuar në tërë botën krizë shëndetësore dhe pasoja të pallogaritëshme sociale, ekonomike, politike, shëndetsore e psikologjike, etj.Efektet shkatërrimtare të pandemisë mbeten të shifen pas përfundimit të sajë, si dhe në vitet në vijim, meqë ato, sipas të gjitha gjasave, do të... 

Konkurrencës nga të gjithë kundër të gjithëve

Ali Hertica Në të ndalur më parë, përkundrazi, ai ende ekziston në vende specifike ku civilizimi ka rrënjosur dhe shkatërruar shoqëri. Sidoqoftë, kjo ekziston edhe në imagjinatën, si idealin e shumë lëvizjeve dhe lëvizjeve fetare që duan paqen dhe komunitetin, si një ideal i lëvizjeve filozofike që merren me atë që mund të duket jeta reale, si një ideal i lëvizjeve socialiste,... 

Ministri Vitia shprehet se janë duke përgatitur një pako për Luginën e Preshevës

Ministri i Shëndetësisë në detyrë, Arben Vitia, në KTV shprehet se shpreson që deri më katër maj të zvoglohet numri i të të infektuarve me virusin korona dhe ka paralajmëruar një pako për ta ndihmuar Luginën e Preshevës . “Njëra nga temat kyçe që kemi biseduar me ministrin e shëndetësisë të Serbisë ka qenë edhe Lugina e Preshevës. Para kësaj, të premten e kaluar... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch