Home » Archive for 30 Prill, 2020

Opinion: Centrizmi politik modern mbështet ideologj të ndryshme

Ali Hertica Është përfaqësuara në formën e të djathtës, të majtës dhe të qendrës. Disa prej tyre mbrojnë interesat e klasave të caktuara, dhe të tjerët të listuara si mbrojtës të kombeve dhe popujve. Ekzistojnë edhe baza e partisë, dhe është – apik. E gjitha varet nga përbërja e anëtarëve të tyre rreth segmenteve të caktuara të shoqërisë. Partia politike... 

Misioni i OSBE-së i jep donacion 100 paketa me ushqim për qytetarët në nevojë të Komunës së Bujanocit

Misioni i OSBE-së në Beograd, përmes zyrës së sajë në Bujanoc, ka donuar 100 paketa me ushqim për qytetarët në nevojë të Komunës së Bujanocit. Lufta e përbashkët kundër COVID19 e bënë OSBE-në edhe njëherë partnere të drejtëpërdrejtë të Komunës së Bujanocit dhe qytetarëve të sajë.  Read More »
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch