Home » Archive for 1 Qershor, 2020

41-Revista DIELLI DEMOKRISTIAN (Vjenë, qershor 2020)-shqip dhe gjermanisht

Në emër të këshillit redaktues, kemi kënaqësinë e veçantë të ju dërgojmë numrin e dyzetë e një të revistës në formë elektronike ”Dielli Demokristian”, e cila u redaktua nga vullnetarët tanë në Vjenë. Kjo revistë botohet një herë në tre muaj. Numri i saj i parë u editua para dhjetë viteve, në qershor 2010. Për më shumë para jush sjellim edhe një... 

Sofra ku gjen me bujari vetëm shqiptari

Në Tropojë, ku takon perenditë e Eskilit dhe orët e shqiptarisë.Vite më parë isha i motivuar së tepërmi që vendlindjes time, Tropojës të mund t’i ledhatoja sadopak dhimbjen. Ka qenë një dhimbje e madhe që, siç thotë populli, edhe hasmit nuk i urohet. Por ja që vite me rradhë pushteti u bë hasëm e shkuar hasmit për Malësinë e Gjakovës. Nuk është as rasti dhe... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch