Home » Archive for 7 Qershor, 2020

REMZI BASHA DHE LIRIKA E MËRGATËS SHQIPTARE

Poezia është dimensioni më i pastërt që e ka çdo qenie njerëzore. Libri më i ri i Remzi Bashës (Delta e Dashurisë), është një kurorë e artë e takimit të tij me adhuruesit e poezisë. Përderisa shumë poetë shkruajnë gjatë për të thënë pak dhe shkurt, Remziu shkruan shkurt për të thënë shumë dhe gjatë. Për mua leximi i poezive të këtij poeti të mirënjohur, paraqet... 

RAPORT PËR VIZITAT E KËSHILLIT TË BASHKËSISË ISLAME TË BUJANOCIT,, PARTIVE POLITIKE NË PRAG TË FUSHTËS ZGJEDHORE

Kryesia e Këshillit të bashkësisë Islame në Bujanoc, më datën 5 dhe 6 qershor, vizitoi katër partitë politike në komunën e Bujanocit, në prag të fushatës zgjedhore, me qëllimin që të zhvillohet një fushatë e qetë dhe e mençur, dhe për të patur një unitet politik për rrjedhat politike të ditëve të ardhshme, e sidomos për Luginën e Preshevës, dhe gjithashtu që faktori... 

Stalinistët përqafuan idenë kapitale nuk mund të vendosinë për demokracinë parlamentare

Ali Hertica Rëndësia jashtëzakonisht praktike e një orientimi teorikisht të saktë është edhe më e dukshme në një periudhë të konflikteve sociale të intensifikuar, ndryshimeve të shpejta politike dhe situatave të ndryshuara të papritura. Në periudha të tilla, konceptet politike dhe përgjithësimet përdoren me shpejtësi, dhe është e nevojshme që ose t’i ndryshoni... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch