Home » Archive for 17 Qershor, 2020

Pjesë nga libri i lexuar: Urosh S. Sheshum, Serbia dhe Serbia e Vjetër

Pjesë nga libri i lexuar: Urosh S. Sheshum, Serbia dhe Serbia e Vjetër/Srbija i Stara Srbija//1804-1839/, Beograd, 2015 Shkruan: Xhemaledin SALIHU, profesor Arnautlluku/Shqipëria/ Me formimin e Mbretërisë së Serbisë të Habsburgut, hyrja e këtij emërtimi në fjalorin e diplomacisë ndërkombëtare, titulli i mitropolitisë së Beogradit dhe ndikimi i historisë së Mavër Orbinës... 

MËRGIMTARËT E SKIVJANIT PËR NDËRTIMIN E SHESHIT KRYESOR TË FSHATIT TË TYRE NË VENDLINDJE

-Njoftim nga Shoqata “Skivjani” në Zvicër për sipërmarrjen e kontribute në rregullimin e Sheshit kryesor të fshatit të tyre në vendlindje- Të nderuar anëtarë të Shoqatës SKIVJANI,  Të nderuar anëtarë të kryesisë së Shoqatës,             Të nderuar qytetarë të Skivjanit në Skivjan,            ... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch