Home » Archive for 3 Gusht, 2021

Një pyetje publike:Pse nuk po u ndahen shqiptarëve padrejtësitë dhe vuajtjet?!

Nga Skënder Sadri KAPITIKëtë pyetje po ua drejtoj gjithë opinionit, analistëve, opinionistëve dhe intelektualëve të shquar. Pse pra, edhe sot pas 100 vitesh shtet Shqipëri dhe 20 vite shtet Kosovë, pse shqiptarët vetëm sa po largohen nga atdheu prej vuajtjeve dhe prej padrejtësive e tradhtive të politikës e të politikanëve të vet?!Shqiptarët luftuan dhe fituan lirinë dhe shtetin... 

Të varfërit mund të revoltohen kundër oligarkisë

 Mr.Ali Hertica  Në programin e shkencave politike thuhet se është e rëndësishme të shpjegohet se si mund të shkatërrohen llojet e ndryshme të legjislacioneve dhe si mund të ruhet secila prej tyre. Në trajtimin e këtyre dy temave, Aristoteli na i kujton pikëpamjet mbi drejtësinë, që janë  tema e  formave të ndryshme të qeverisjes, veçanërisht... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress